Warta

  • Hiji-Paké Plastik & Larangan Styrofoam

    Hiji-Paké Plastik & Larangan Styrofoam

    Ningbo Tingsheng Impor & Ékspor bakal nyadiakeun pangalusna kotak pizza custom, custom kertas kotak dahar beurang, Gading dewan Rumah Tangga jeung usaha di sakuliah dunya anu lalaunan mimiti ngaganti produk maranéhanana jeung alternatif ramah-eco.Alesan?Miheulaan na, sapertos plastik pamakean tunggal sareng ...
    Maca deui
  • Sendok garpu bagasse beuki populer di UAS

    Sendok garpu bagasse beuki populer di UAS

    Ningbo Tingsheng Impor & Ékspor bakal nyadiakeun pangalusna custom pizza kotak, custom kertas kotak dahar beurang, Gading dewan Bagasse mangrupa bahan serat atawa bubur nu tetep sanggeus jus sasari tina tebu nyieun gula.Dasarna bubur tebu.Lamun anjeun mikir, éta sabenerna wa ...
    Maca deui
  • Naon faktor utama mangaruhan bulk kertas?

    Naon faktor utama mangaruhan bulk kertas?

    Dina taun anyar, pabrik jeung pamaké kertas geus dibayar beuki loba perhatian ka bulk kertas, sabab bulk boga dampak signifikan dina biaya jeung kinerja produk.bulk tinggi hartina dina ketebalan sarua, beurat dasar bisa ngurangan, sarta jumlah ...
    Maca deui
  • Mana anu langkung saé dina percetakan, kertas woodfree atanapi kertas seni?

    Mana anu langkung saé dina percetakan, kertas woodfree atanapi kertas seni?

    Kertas Woodfree, ogé katelah kertas percetakan offset, mangrupikeun kertas percetakan kelas luhur, anu umumna dianggo pikeun mesin percetakan offset pikeun percetakan buku atanapi warna.Kertas offset umumna didamel tina pulp kayu lemes kimia anu diputih sareng jumlah pulp awi anu pas....
    Maca deui
  • Panalungtikan ngeunaan percetakan kertas coated

    Panalungtikan ngeunaan percetakan kertas coated

    Ningbo Tingsheng Impor & Ékspor bakal nyadiakeun pangalusna kotak pizza custom, custom kertas kotak dahar beurang , Papan gading A pencét web komérsial nyaéta tipe web offset pencét, web multi-warna pencét sanggup nyitak rupa prints leuwih 175 garis / inci dina warna. .Utamana dipaké pikeun majalah warna, high-end co ...
    Maca deui
  • Pentingna sareng pancegahan kotak bungkusan dahareun

    Pentingna sareng pancegahan kotak bungkusan dahareun

    Ningbo Tingsheng Impor & Ékspor bakal nyadiakeun pangalusna kotak pizza custom, custom kertas kotak dahar beurang, dewan Gading Urang sadaya boga poé kawas ieu sareng hoyong dinner nikmat dikirimkeun langsung ka panto urang.Hayu urang tingali langkung seueur naha bungkusan dahareun penting sareng kumaha carana ningkatkeun bungkusan pikeun nangtung ...
    Maca deui
  • Sendok garpu bagasse beuki populer di UAS

    Sendok garpu bagasse beuki populer di UAS

    Ningbo Tingsheng Impor & Ékspor bakal nyadiakeun pangalusna kotak pizza custom, custom kertas kotak dahar beurang, Gading dewan Bagasse mangrupa bahan serat atawa bubur nu tetep sanggeus jus geus sasari tina tebu nyieun gula.Dasarna bubur tebu.Ieu sabenerna runtah ...
    Maca deui
  • Tunggal sareng Ganda Wallpaper Cups

    Tunggal sareng Ganda Wallpaper Cups

    Ningbo Tingsheng Impor & Ékspor bakal nyadiakeun pangalusna kotak pizza custom, custom kertas kotak dahar beurang , Ivory board hina kopi cangkir supplier kawentar sakuliah dunya pikeun nyadiakeun kualitas cangkir kertas custom kalawan harga nu lumrah.Dasarna aya opat tipena béda kertas dirancang custom cu ...
    Maca deui
  • Kumaha Kotak Dahareun Adat Bisa Mantuan?

    Kumaha Kotak Dahareun Adat Bisa Mantuan?

    Ningbo Tingsheng Impor & Ékspor bakal nyadiakeun pangalusna custom pizza kotak, custom kertas kotak dahar beurang, Gading dewan Lamun datang ka showcasing brand dahareun anjeun, konsumén ulah ngan ngandelkeun naha dahareun anjeun alesan dibanderol, atawa ngan kumaha rasa.Éta ogé nengetan estetika ...
    Maca deui
  • Bungkusan dahareun ampas

    Bungkusan dahareun ampas

    Ningbo Tingsheng Impor & Ékspor bakal nyadiakeun pangalusna kotak pizza custom, custom kertas kotak dahar beurang, dewan Gading Anyar, produk biodegradable datang!Bungkusan dahareun bagasse mangrupikeun solusi anu efektif pikeun masalah plastik.Produk anu ramah lingkungan ieu gampang dirobih janten kompos ...
    Maca deui
  • Kumaha Kertas Runtah Daur Ulang?

    Kumaha Kertas Runtah Daur Ulang?

    Ningbo Tingsheng Impor & Ékspor bakal nyadiakeun pangalusna kotak pizza custom, custom kertas kotak dahar beurang, dewan Gading Manusa anu nyieun sampah unggal poe, utamana kertas runtah.Tapi, anjeun terang, sampah mangrupikeun sumber anu salah.Dina taun-taun ayeuna, nagara-nagara di sakumna dunya parantos ngagantelkeun ...
    Maca deui
  • Trend dina mangkok salad kraft

    Trend dina mangkok salad kraft

    Ningbo Tingsheng Impor & Ékspor bakal nyadiakeun pangalusna kotak pizza custom, custom kertas kotak dahar beurang, dewan Gading bungkusan dahareun téh Cangkuang di dunya consumerist dinten ieu.Utamana dina pasar anu jenuh, bungkusan tiasa waé anu anjeun peryogikeun pikeun nangtung sareng ngahubungkeun hakekat merek anjeun ka ...
    Maca deui